Battlefield 3

Cikkszám: 5030930102425

2999 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Budapest: 1027 Budapest Margit körút 62
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

XBOX ONE KOMPATIBILIS!!
Az Electronic Arts nem kisebb dolgot határozott el, mint hogy megalkotják a tökéletes FPS-t. Az előző Battlefield-játékok összes eleme jelentős felújításon, átalakításon esett át, így bátran állíthatjuk, hogy elérték céljukat. Minden eddiginél nagyobb pályákon harcolhatunk multiplayer módban, de ezúttal sokkal nagyobb hangsúlyt kapott az izgalmas egyjátékos mód kidolgozása is.

Az egyjátékos kampány során három különböző hadszíntéren harcolhatsz, így bejárhatod többek közt Párizs, New York és Omán városát is. A terroristák mindenhol ott vannak, így folyamatosan ébernek kell lenned: mesterlövészek a háztetőkön, állig felfegyverzett merénylők a szűk sikátorokban, páncélozott járművek az utakon...

A fő játékmód azonban most is a multiplayer mód, ahol hatalmas, teljesen rombolható pályákon csaphat össze akár 24 játékos egymással. Négy eltérő karakterosztály közülválaszthatsz, tapasztalati pontok szerzésével pedig új fegyvereket és tárgyakat nyithatsz meg. Különleges játékelemként pedig visszatértek a vezethető vadászgépek is.