Dishonored Definitive Edition

Cikkszám: 5055856407072

4990 Ft

Kategória: XBOX ONE, Játékok

Elérhető boltok listája:
- Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Körte utca 1-3

Állapot: Használt - ellenőrzött kíváló minőség!

Készleten

Leírás

A Dishonored Definitive Edition-ben Corvo Attano, az egykori császári testőr történetét ismerhetjük meg, akinek bérgyilkossá kell válnia ahhoz, hogy bebizonyíthassa saját igazát. Az alapjátékhoz képest az új kiadásban alaposan kibővült kalandok várnak ránk, köszönhetően a korábban megjelent kiegészítőknek, amelyek természetesen szintén a csomag részét képezik.

A száznál is több Év Játéka díjat bezsebelt alkotás természetesen rendkívül részletes, 1080p-s grafika, valamint masszív 60fps társaságában tér vissza közénk, így Dunwall különleges iparvárosát soha nem látott pompájában fedezhetjük fel.

  • Most itt az idő, hogy újgenerációs grafikával és rengeteg friss tartalommal fedezd fel újra az utánozhatatlan Dishonored élményét!
  • Dunwall szürreális városának utcáin minden sarkon veszély fenyeget, de Corvo oldalán bosszút esküdtél szeretett császárnőd gyilkosai ellen, ami mellett saját igazadat is be kell bizonyítanod a világ előtt!
  • Az intenzív összecsapások során használd fel természetfeletti képességeidet és hagyományos fegyvereidet, vagy húzódj meg az árnyékban, és lopakodj el céljaidig!