XBOX ONE X

157999 Ft

Kategória: Csomagok , XBOX ONE

Elérhető boltok listája:
- Külső raktár:

Állapot: Új

Készleten

Leírás

Várnak a legújabb élmények! Ha Te is azok közé tartozol, akik szeretik a minőséget a legmagasabb fokára emelni és nem elégszenek meg ennél kevesebbel, akkor a Xbox One X egy igazán neked való játékgép! A Microsoft legújabb konzolja nem egy akármilyen gép, hanem korának legjobbja. 6 teraflopos grafikai számítási teljesítményével, 326 GB/s-os memória-sávszélességével képes biztosítani a lehető legjobb megjelenést, amely a játékélmények élvezeteit még tovább emelhetik.

A konzol fejlett folyadékhűtése gondoskodik róla, hogy akár többórányi játéktól se melegedhessen túl, mindezekkel garantálva a hosszú élettartamot és a zavartalan szórakozást. A hűtést ráadásul egy centrifugális ventilátor is kiegészíti, amely gyorsan beszívja és sűríti a levegőt az optimális hőfok megtartása érdekében. A Hovis-módszerrel a Xbox One X képes a maximális teljesítményhez minimális fogyasztást biztosítani, így kímélve az áramkört. A csúcstechnológiás digitális áramellátó rendszer ugyanis egyedileg állítja be a konzol feszültségét.

1 TB merevlemez tárhelyének köszönhetően ráadásul nem kell kompromisszumot kötnöd majd a játékok mennyiségét illetően, amelyeket immáron olyan megjelenítéssel élvezhetsz, amelyet korábban egy konzolnál sem láthattál. Mindezek tetejébe a játékgép kompatibilis visszafelé, így az Xbox 360-os és Xbox One-os élményeidtől sem kell majd megválnod.

A megrendelés átfutási ideje 3-5 munkanap!!